Produse online pentru masina dumneavoastra

Iarna poate fi un anotimp destul de dificil pentru conducatorii auto deoarece sosele nu sunt intotdeauna curatate si astfel intervin aglomeratiile si traficul se ingreuneaza. Sa conduci in timpul iernii cand afara termometrul este pe minus iar ninsoarea nu mai conteneste nu este deloc usor, insa, cu siguranta daca masina va fi echipata corespunzator, soferii nu trebuie sa isi faca foarte multe griji.
Masina trebuie pregatita pentru sezonul de iarna deoarece nu se poate conduce in conditii normale. Bineinteles ca prima regula este sa va schimbati anvelopele cu unele de iarna pentru a nu risca sa ramaneti impotmoliti pe sosele. A doua regula este sa va achizitionati lanturi mai ales cand aveti de gand sa plecati intr-o scurta calatorie de weekend sau in vacante de Craciun. Nu uitati nici de micile ajutoare precum lopata si saculetul cu nisip. Acestea sunt esentiale pentru drumurile de munte.
Toate lucrurile mentionate mai sus insa si alte piese si produse auto pe puteti gasi in magazinul MotorCarsauto. Acesta este un magazin piese auto de foarte buna calitate si care va pune la dispozitie preturi pentru orice buzunar. Sa cumparati piese pentru autovechiculul dumneavoastra de pe internet este extrem de simplu deoarece site-ul este foarte bine organizat. Fiecare produs are o anumita categorie pentru a va facilita navigarea si gasirea produselor.
Deasemenea dintr-un magazin piese auto de pe internet va puteti cumpara si alte produse inafara de piese. Puteti sa va achizitionati accesorii pentru masina dumneavoastra si produse cosmetice auto pentru intretinerea autovechiculului dumneavoastra. Nu uitati ca orice masina are nevoie de revizii pentru a va asigura ca puteti conduce fara griji si ca nu veti avea probleme nici pe drumurile din oras nici pe drumurile lungi. Este mai bine sa preveniti decat sa asteptati mai apoi sa va repare autovechiculul. Echipati-va corespunzator masina pentru iarna si alegeti cele mai bune produse auto din magazinul virtual MotorCarsauto.ro

Filme

Oktyabr (1927), Mon oncle (1958).

       Erori factuale în cartea lui Onfray (apud Roudinesco): analiza Annei n-a durat din 1918 în 1929, ci doar patru ani, şi nu el a incitat-o perfid la homosexualitate, ci ea îi mărturiseşte atracţia pentru femei; ideea că s-ar fi culcat cu cumnata lui e doar un zvon infam lansat de Jung, neconfirmat vreodată; nu şi-a făcut operaţia de închidere a canalelor spermatice pentru a-şi spori vigoarea sexuală, ci pentru a diminua, potrivit credinţelor vremii, recrudescenţa cancerului; exagerarea că propagarea ideii ‘pulsiunii de moarte’ ar fi convenit naziştilor; sora Adolphine n-a murit la  Theresienstad ci la Treblinka, Mitzi şi Paula n-au sfârşit la Auschwitz, ci la Maly Trostinec. Conclude – sofistic, dar fără a insista – că erorile de fapt abolesc judecata critică. Nici o referire la ideile de fond (non-ştiinţificitatea, aplicaţia placebo) avansate de O. Ton de incredulitate, uşoară derută.

       Debray: ‘Acum douăzeci de ani, puteai recunoaşte un om de dreapta după cravată’.

       Printre cei care trimit o scrisoare de candidatură la Academia franceză, Baudelaire.

       C.: ‘Requiem pentru umorul francez’. Pentru tot umorul. Pentru nuanţă, ironie, pentru expresia gradului al doilea în epoca frusteţii.

       761 de soldaţi americani mor în luptă, în Afganistan, anul trecut; 817 se sinucid (Times magazine).

       Scriitorii consolaţi că posteritatea le-a făcut dreptate (categoria Baudelaire, Rimbaud, Nerval, Mallarmé, Stendhal); scriitorii care şi-au crezut opera eternă şi din care se mai citeşte doar o carte, de obicei cea pe care n-ar fi bănuit-o (Hugo); scriitorii cu enormă celebritate în timpul vieţii, şi care apoi au fost complet uitaţi (Pierre-Jean de Béranger, Sully-Prudhomme, Claude Farrère, Marcel Prévost, Henry Bordeaux, Georges Ohnet, Philippe Quinault, Lefranc de Pompigna, Alexandre Hardy…); cei redescoperiţi o vreme de posteritate, pentru a fi îngropaţi la loc, definitiv (Lautréamont). Şi în sfârşit, categorie mai ambiguă, cei despre care toţi convenim că ar fi mari, dar pe care nu-i mai citeşte nimeni (Ronsard, Boileau).
       99% din lotul întreg – dintre cei mai buni, trebuie spus – au căzut aşadar în uitare. Masacru atent, precis, de o generozitate vastă. Miopie a timpului, se spune: stând prea aproape de cărţi, în veacul tău, ai inevitabil tendinţa să crezi că ele există.
       Se poate. Mai ales, multă oboseală. Nimica nu pare că are realitate.

       Tot mai numeroase ‘dispariţii’.

       Tristeţe apăsătoare, aridă. Nimic din ce ştiam nu mai funcţionează. Cu ultimele puteri, spre un dry martini.

       ‘Studii’ anunţă mai multe ierni de tipul celei trecute, în Europa. Nu ştiu. Nu mai suport încă una. Mă mut pe orice insulă tropicală mi se iveşte dinainte.