Personajele principale din Mario Bros

Lumea jocurilor Mario este una plina de culoare, aventuri si distractie. Desi nenumarate jocuri au fost create pe baza povestii originale printre cele mai reusite au fost variantele de jocuri Mario Bros. Povestea in general pastreaza firul clasic, cu modificari in decor si complexitatea nivelelor, dar ceea ce imi este cel mai drag la aceste jocuri sunt personajele. Va mai aduceti aminte cu cine va puteti intalni pe parcursul aventurilor in aceste jocuri Mario Bros? Printre personaje ar fi:
1.Mario – creat in 1981, acest personaj este unul dintre starurile jocurilor celor de la Nintendo de mai bine de treizeci de ani. Este personajul principal al seriilor Mario Bros.
2.Luigi – Fratele geaman si mai inalt al lui Mario isi face intrarea in lumea jocurilor in 1983 odata cu lansarea primului joc Mario Bros.
3.Printesa Piersica  - initial numita printesaToadstool, este personajul principal feminin al seriei Mario. Ea este conducatorul Regatului Ciuperca si in majoritatea episoadelor seriei sfarseste prin a fi rapita pentru a fi apoi salvata de catre Mario.
4.Toad  este unul dintre protagonistii acestei serii si este deobicei gasit in compania printesei Persica. Initial a jucat rolul asistentului printesei precum si a ghidului si gardianului acesteia.
5.Bowser  - este principalul personaj negativ in seria Mario. A aparut pentru prima data in jocul Super Mario Bros, si era responsabil de rapirea printesei Toadstool. Este regele regatului Koopas.
6.Dry Bowser apare pentru prima data in jocul  New Super Mario Bros. cand originalul Bowser  cade intr-un vulcan cu lava si isi arata forma de zombi. Dupa aceasta aparitie il mai putem gasi si in alte jocuri precum:  Super Mario 3D Land, Mario Kart Wii  sau Mario Tennis Open.
Toate aceste personaje, unele fiindu-ne cunoscute inca de la inceput , altele facandu-si loc pe parcurs in lumea lui Mario si in inima noastra si-au lasat amprenta in lumea vitruala.